Oldal kiválasztása

Óriási felháborodást váltott ki a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom videója, amely arra buzdítja a fiatalokat – elsősorban a 30-as nőket -, hogy vállaljanak gyereket.

Budaházy Eddát Családbarát Gádzsinak hívja, de nem ez a legjobb benne.

Eleve az, hogy 2018-ban elavult társadalmi értékekre hivatkozva próbálják meg megmondani mennyire szar ember vagy, ha a mesztelen valagadra és az alig megélhetésedre nem vállalsz legalább két gyereket, felháborító… Azt, hogy erre még felfűzik a migráns kérdést, és az abortuszt hányinger…

De hogy még bűntudatot is próbálnak kelteni, mondván itt élned és HALNOD kell, az egyenesen bicskanyitogató. Mindenki maga döntse el miért és mit szeretne és ha ösztönözni szeretnénk, akkor legközelebb kevésbé gusztustalan módon, ha egy mód van rá.

Majd ha élhető ország lesz megfelelő oktatással és egészségüggyel, amikor itt majd nem csak halni, de élni is lehet, ha 31 évesen nem három munkából kell fenntartanom egy albérletet a fővárosban, majd AKKOR beszéljenek nagycsaládról… csakis AKKOR! Ja és mindemellé majd ha lesznek olyan férfiak, akik 35 évesen nem “elkezdenek élni” hanem szintén családot szeretnének, szóljanak… Mert ha lenne is pénz, ha nincs kinek? Vagy a cél szent és mindegy, hogy szenvedünk-e közben vagy sem? Milyen nemes…

De Dancsó videója zseniális, egyetértünk és kikérjük magunknak az eredetit.

Olvasd el ezt a cikket is –>  A kislány megállt a mozgólépcső mellett. Kisvártatva minden látogató arcára mosolyt csalt: