Oldal kiválasztása

Tori Hart teljesen normálisnak tűnhet, azonban egyáltalán nem az, ugyanis a lány minden egyes nap úgy kel és fekszik le, hogy ő egy csecsemő. Tori cumizik, pelenkát hord és egész nap úgy viselkedik mint egy baba…

De miért?! – fogalmazódik meg egy egészséges lelkületű felnőttben a kérdés, miért visel valaki pelenkát és ül a saját mocskában órákig az, aki el tudja magát látni és elvileg semmilyen szellemi baja sincs??

Nyilván nem egész nap csecsemő, hiszen neki is élni kell valamiből, így ez inkább csak a hobbija… már ha lehet ezt így nevezni… Amikor pedig éppen nem gyerek, akkor pedig egy gyorséttremben dolgozik illetve az Instagram-profilját kezeli, ahová ilyen jellegű képeket posztol magáról. A lány rengeteg követővel rendelkezik, sokan ugyanis az ilyen témájú képekre gerjednek. (na ez az igazán hátborzongató)

Kép: Northfoto

Kép: Northfoto

Tori elmondása szerint, nem azért csinálja ezeket a fotókat, hogy bárkit is beindítson csupán csak védekezésből. A lányt ugyanis babaként szexuálisan zaklatták és állítása szerint ezáltal egyáltalán nem volt gyerekkora.

Kép: Northfoto

A kérdés, hogy ezzel vajon pótolhatja-e és nem lenne-e jobb egy terapeutával feldolgozni, de hát kinek a pap…

Mindenesetre… atyaég! :O

Olvasd el ezt a cikket is –>  Nem az alváshiány áll a háttérben! Ezért puffadt, karikás a szemed reggel! Erről mindenkinek tudnia kell!